1 dag kvar!

hade endast 1 lektion idag mella 13-14. haha den gick väl åt helvete för min del.... men efter skolan dråg cathaysa och jag ner till stan, växla pengar till resan sen köpte jag en sololja, kommer dock säkert inte kunna använda den om jag inte vill bränna mig såklart, men man vet aldrig! ;) kanske kör på den dom sista dagarna om man ligger efter lite i.. sen åkte jag hem till mamma och åt kyckling-tacos och fy helveteeee vad gott det va!!! blir suen på det igen när jag tänker på det... jag kan aldrig bli trött på tacos, kan äta det flera gånger i veckan jag lovar!

men aa börja packa efter det, skulle egentligen tagit halv 7 bussen in till stan men det gick också åt helvete... det sluta i tårar och mamma fick packa min väska, eller jag hjälpte till såklart men hon räddade mig och meckade så jag fick med allt. mamma vad skulle jag göra utan dig??!!! sen övningskörde jag till tåget, gick finnemang förutom att mamma lacka sönder på mig för jag svarade i mobilen när det ringde hahahahha!!!
dock hände det dramatiska att väskan sedan inte gick att öppna hahahahah!!! vilken jävla kaos! det va ju kodlås inbyggt men cathaysa (deras väska) sa att dom aldrig använde det, så det skulle inte vara nått problem men faan det blev det. hahahahaha men aa har fått upp den nu! ;) haha jävla tur.
image description
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0