Last night we partied a bit too hard

hahahahahah fan vilken fredagskväll jag har haft.. förutom att jag grät och slog sönder min hand så tror jag det va bland dom roligaste utgångarna! av det jag minns i alla fall hahaha... fina lovisa fyllde ju i veckan så hon hade lite födelsedagsfest sen drog vi vidare till puls. där fick jag mig nog en för mycket shot... blev av med mobilen, bankkortet, busskortet, pengar, min dricka jag hade i väskan samt mitt smink..... skulle sovit hos amanda men nae jag skulle visst hem till pappa hahaha... vakna en timme innan jag skulle till jobbet och inser att mina jobbyxor är hos amanda och jag har bara shorts på mig.... så hoppa på cykeln typ fortfarande full och cyklar till andra änden av nkpg.... fyfan säger jag bara vilken kämpe jag är!!! och jag hann till jobbet i tid.
det är så jävla sjukt men jag har fått tillbaka allt utom mitt smink och drickan såklart! mobilen hade kim tagit från mig under kvällen för jag kunde visst inte hantera den.... bankkortet och det hade jag tappat och nån fin själ på puls måste lämnat in den till bartendern. TUSEN TACK TILL DIG!!! och kim som hade min mobil HAHAHAHAHA..... min fina iphone är spärrad simkortet också, men det går att använda ändå :o fast inte ringa eller nått... så ska låna pappas gamla mobil i veckan tills jag får mitt nya simkort och mobilen är återställd.
 
hahahahahahahahahh grät hela fredagsnatten samt lite på jobbet men idag kan jag inte sluta skratta åt det här hahahahahahah!!!!
 
lite fula/roliga/störda bilder från kvällen och sen lite andra skitbilder.
 

hahahhahhaha vi snodde en fiskares gädda! men han fick tillbaks den snäll som jag va
SKÅÅÅL!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0