2012-06-12

hej hopp. slö dag, har dragits med äcklig mensvärk hela dagen. känns för jävligt eftersom jag har nyss bytt ppiller och måste antagligen göra det igen, fjärde gången dårå.... kul!
hade en lektion imorse, sista för denna termin, men eftersom jag inte tog mig upp imorse så blev det inget. åkte däremot in till stan vid 11 dels för att tömma skåpet sen hjälpte mamma köpa present till sanna som tar studenten på fredag. annars hade dagen gått ut på o chilla omkring i one piecen, göttigaste som finns just nu!

och föresten, det jag skrev i förra inlägget om saker som håller på o hända, det kommer inte att hända som det ser ut just nu, väldigt trist för hade sett fram emot det... men men, ska försöka se det från den ljusa sidan! :)

image description
för övrigt så är det 25 dagar kvar till jag fyller 18! kan dock inte påstå att det är något jag ser fram emot så mycket, har varit på krogen flera gånger redan, det är det som man brukar se fram emot mest tror jag, sen ligger jag sjukt mycket efter med körkortet och jag skulle ju ha det tills jag fyller 18..... så känner bara press och panik. däremot längtar jag tills o få presenter och pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0